in

Top Gear Season 29 Episode 2

In Top Gear Season 29 Episode 2 kregen we twee aparte items te zien. In de eerste film krijgt het trio de taak een klassieke supercar te kiezen die 200 mph (320 km/h) kon doorbreken. Chris Harris kiest voor een Ferrari F40, Paddy kiest voor een Lamborghini Diablo en Freddie Flintoff gaat voor Jaguar XJ220.

Na een korte introductie van de auto’s krijgen de heren de opdracht zich te melden bij een vliegveld. Dit om te zien of de auto’s nog steeds in staat zijn de topsnelheid te behalen die opgegeven werd toen ze net uit de fabriek kwamen rollen. Wat bijna dertig jaar geleden is.

In de tweede film van Top Gear Season 29 Episode 2 onderzoeken de heren of het interessant is om een schadeauto te kopen. Ieder krijgt £6000 om een interessante schadeauto te kopen en te kijken of het een slimme investering is. Paddy kiest voor een Porsche, Freddie voor een Maserati terwijl Chris een Ford Focus ST koopt. Aangezien de auto’s afgeschreven zijn, zijn ze verre van perfect, met elk hun eigen ‘probleempjes’. In totaal moeten de presentatoren drie challenges doorstaan met hun schadeauto, en de laatste uitdaging is behoorlijk spannend.

Video: Top Gear Season 29 Episode 2

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Klokje Rond - Volvo XC90 met 608.011 km

Klokje Rond – Volvo XC90 met 608.011 km

Travis Pastrana’s nieuwe Subaru STI Gymkhana

Travis Pastrana’s nieuwe Subaru STI Gymkhana