in

Top Gear – The Worst Car In The History Of The World

Sinds deze week is de nieuwe Top Gear DVD The Worst Car In The History Of The World verkrijgbaar. Jeremy en James hebben één missie: de slechtste auto ooit vinden. De twee reizen af naar het noorden van Engeland om op zoek te gaan naar de meest waardeloze auto die de wereld ooit gekend heeft.

Maar om iets slecht te kunnen noemen, moet je ook kunnen aanduiden wat goed is. Daarom zien we ook de Ferrari 458 Spider, de Toyota GT86, de Lexus LF-A, de Mercedes SLS AMG en de BMW M5. Daarnaast worden de persoonlijke auto’s van Jeremy en James erbij gehaald, alsmede auto’s die ze in het verleden gehad hebben. Genoeg leuke supercars dus om je een dikke 70 minuten mee te vermaken.

De heren zeiken elkaar zoals gebruikelijk flink af en hebben verhitte discussies. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de slechtste auto ooit, die verschrikkelijk mislukte modellen van Ford, Citroën, Peugeot, Alfa Romeo, Rolls-Royce, Saab en andere fabrikanten. Reken maar dat de uiteindelijke winnaar een leuke verassing krijgt. Bekijk de volledige The worst car in the history of the world DVD hieronder voordat het te laat is

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: The Worst Car In History

Top Gear – The Worst Car In The History Of The World

5 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *