in

Top Gear – The Worst Car In The History Of The World

In Top Gear The Worst Car in the History of The World hebben Jeremy en James één missie: de slechtste auto ooit vinden. De twee reizen af naar het noorden van Engeland om op zoek te gaan naar de meest waardeloze auto die de wereld ooit gekend heeft.

Maar om iets slecht te kunnen noemen, moet je ook kunnen aanduiden wat goed is. Daarom zien we ook de Ferrari 458 Spider, de Toyota GT86, de Lexus LF-A, de Mercedes SLS AMG en de BMW M5. Daarnaast worden de persoonlijke auto’s van Jeremy en James erbij gehaald, alsmede auto’s die ze in het verleden gehad hebben. Genoeg leuke supercars dus om je een dikke 70 minuten mee te vermaken.

De heren zeiken elkaar zoals gebruikelijk flink af en hebben verhitte discussies. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de slechtste auto ooit, die verschrikkelijk mislukte modellen van Ford, Citroën, Peugeot, Alfa Romeo, Rolls-Royce, Saab en andere fabrikanten. Reken maar dat de uiteindelijke winnaar een leuke verassing krijgt. Bekijk The worst car in the history of The World hieronder.

Video: The Worst Car In History

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

5 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Compilatie van Nordschleife Glijders en Fails

Nordschleife Crashes & Fails 2012 Part 1

Formule 1 2012 - Sebastian Vettel Pakt 3e Titel

Formule 1 2012 – Sebastian Vettel Pakt 3e Titel