in

Top Gear Vietnam Special

De Top Gear Vietnam Special is een aflevering van 75 minuten die voor het eerst werd uitgezonden op 28 december 2008, als onderdeel van de laatste aflevering van de twaalfde serie.

In de Vietnam Special doet Top Gear iets wat de Amerikanen destijds niet lukte: van het zuiden naar het noorden van Vietnam oprukken. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May rijden 1.600 km door Vietnam met motorfietsen, beginnend vanuit Hồ Chí Minh City (Saigon), naar het noorden richting Hạ Long City en eindigend bij een drijvende bar in Hạ Long Bay.

Er komen geen auto’s aan bod, want de heren rijden dus op motorfietsen, maar het is humor van de bovenste plank. Een van de leukste specials die er gemaakt is door Top Gear. De complete aflevering kun je hieronder zien, het laden kan soms even duren dus heb wat geduld voordat je verder zoekt!

Video: Top Gear Vietnam Special

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WTCC 2014 - Castrol Honda Civic Maakt Debuut

WTCC 2014 – Castrol Honda Civic Maakt Debuut

Gratis parkeren met een Ferrari F40

Gratis parkeren met een Ferrari F40