in

Verstappen geeft F1 demo tijdens VKV City Racing

Nu Max Verstappen officieel is bevestigd als Toro Rosso rijder voor 2015 is de volgende vraag, wanneer neemt hij voor het eerst plaats in een Formule 1 bolide? Max en vader Jos zullen in ieder geval aanwezig zijn tijdens de Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps, waarschijnlijk om kennis te maken met het team en om de aanwezige pers te woord te staan. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Verstappen een vrije training voor zijn rekening neemt omdat hij nog geen superlicentie heeft.

De eerste keer dat Max een Formule 1 auto bestuurt is waarschijnlijk tijdens VKV City Racing op 31 augustus, één week na de GP van België. Het jaarlijkse racespektakel in de havenstad Rotterdam viert dit jaar haar tienjarig jubileum en doet dat op mooie wijze met onder meer Kimi Raikkonen in de Ferrari. Dat Verstappen daar nu ook te zien zal zijn is voor de Nederlandse race fans natuurlijk geweldig en zal de opkomst alleen maar goed doen, jammer alleen dat het tegelijk valt met Historic Grand Prix Zandvoort.

Video: Verstappen F1 demo tijdens VKV City Racing

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Max Verstappen officieel bevestigt als Toro Rosso coureur

Max Verstappen officieel bevestigd als Toro Rosso coureur

World's Fastest Nissan GT-R - 7.82 sec

World’s Fastest Nissan GT-R – 7.82 sec