in

Welke kies jij? – E46 M3 vs Ford Fiesta ST

De BMW E46 M3 wordt beschouwd als een van de beste rijdersauto’s aller tijden, en een goed exemplaar kun je nu kopen voor minder dan 25.000 euro. Naar de mening van Matt Farah is de Ford Fiesta ST op dit moment de beste nieuwe auto die je kunt kopen voor minder dan €25.000.

Dus, welke is beter? Een dik 10 jaar oude E46 M3 met 343 pk op de achterwielen en een van de beste soundtracks die we kennen, of een gloednieuwe ‘hot hatch’ met 180 pk op de voorwielen? Het is een rare vergelijking want de auto’s kunnen bijna niet verder uit elkaar liggen, maar aangezien de aanschafprijs ongeveer hetzelfde is heeft The Smoking Tire genoeg reden om de auto’s tegen elkaar te testen.

Logisch of niet, Matt duikt met beide auto’s de canyons in om uit te zoeken aan welke auto hij zijn geld zou besteden. Wij hoeven geen moment te twijfelen.

Video: E46 M3 vs Ford Fiesta ST

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Commercial tegen hardrijden zet je aan het denken

Commercial tegen hardrijden zet je aan het denken

Op bezoek bij Brembo Brakes

Op bezoek bij Brembo Brakes