in

WhistlinDiesel’s Ferrari F8 Tributo brandt af tijdens opnames

WhitslinDiesel, echte naam Cory, kocht begin dit jaar een Ferrari F8 Tributo en we schreven toen al dat de supercar een zwaar leven tegemoet ging. Nou, een klein half jaar later is er van de F8 Tributo niets meer over dan een hoopje verwrongen, smeulend metaal.

Volgens Cory is dit niet in scène gezet, al weet je het met YouTubers nooit zeker want ze doen alles voor de clicks. Bij de video schrijft hij: “This was a complete accident and I originally intended on filming so many more things with the car, but this was a great lesson to do even more crazy things before your car catches on fire.

In geval van WhitslinDiesel geloven we wel dat dit domme pech is en de actie gewoon niet goed doordacht is. Hij gaat opzettelijk lomp om met zijn auto’s en doet dingen die iedereen zou willen doen, maar verstandige mensen nooit zullen doen. Een Ferrari op volle snelheid door een geoogst maisveld rijden hoort daarbij, maar hij had blijkbaar niet gerekend op droge bladeren in zijn remklauwen..

Video: WhistlinDiesel’s Ferrari F8 Tributo brandt af tijdens opnames

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Rimac-Nevera-EV--Record

Rimac Nevera verpulvert EV Ring Record: 7.05 min

Ken Block's Hoonitron vs Audi R8 GT vs RS e-tron GT

Ken Block’s Hoonitron vs Audi R8 GT vs RS e-tron GT