in

WRC 2014 – Rally Portugal Highlights

De Rally van Portugal is de vierde ronde van het World Rally Championship en werd in 1967 voor het eerst georganiseerd. De equipe van Volkswagen Motorsport staat stevig aan de leiding in het coureurs- en constructeurskampioenschap.  Alle rally’s werden tot dusver gewonnen door het Duitse merk waarbij Sebastien Ogier de rally’s van Monaco en Mexico voor zijn rekening nam en Latvala die van Zweden.

De Rally Portugal wordt sinds 2007, afgezien van de openingsstage, volledig op gravel verreden en is één van de beste bezochte rally’s op de WRC kalender. Ogier won de rally al drie maal, in 2010, 2011 en 2013. Gezien zijn huidige vorm en de dominantie van de Volkswagen Polo R WRC is de Fransman de voornaamste kanshebber op de zege. Ford, Hyundai en Citroën zullen hun best doen maar zullen echt een stapje bij moeten zetten willen ze de Duisters verslaan.

In deze post zullen we highlights van Rally Portugal plaatsen, naarmate de rally vordert komen er steeds nieuwe video’s dus blijf ons volgen!

Rally Portugal Shakedown

Rally Portugal Stages 1-3

Rally Portugal Stages 4-7

Rally Portugal Stages 8-9

Rally Portugal Stages 10-13

Rally Portugal Stages 14-16

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Subaru WRX STI Schittert in Hilarische Korte Film

Subaru WRX STI schittert in hilarische korte film

Porsche 911 Targa 4S Review van Tiff Needell

Porsche 911 Targa 4S Review van Tiff Needell