in

Alexander Rossi’s geweldige inhaalacties bij 350 km/h

We hebben jullie de highlights van de 2018 Indianapolis 500 al voorgeschoteld, maar daar zaten deze geweldige inhaalacties van Alexander Rossi niet in. En geloof ons, die moet je zien!

Rossi won in 2016 de Indy 500 als rookie, maar dit jaar verliep zijn kwalificatie dramatisch en stond hij 32e van de 33 deelnemers. Rossi, die in 2015 vijf races reed voor het Formule 1-team van Manor Marussia, vocht zich knap naar voren en kwam uiteindelijk toch nog als vierde over de finish.

Vierde in de Indy 500 is absoluut geen slecht resultaat en de manier waarop hij zich naar voren vocht is bewonderenswaardig. Er is namelijk niet echt een buitenlijn door de bochten van Indianapolis, de meeste coureurs zijn al blij als ze niet spinnen op de ideale lijn. Maar toch wist Rossi verschillende coureurs buitenom in te halen bij snelheden tussen de 320 en 350 kilometer per uur. Gigantische Cojones!

Video: Alexander Rossi’s geweldige inhaalacties

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

meest opzichtige Maserati Quattroporte van NL

Dit is de luidste, meest opzichtige Maserati Quattroporte van NL

Dino Monza 3.6 Evo

Deze Ferrari Dino Restomod heeft een F40-motor