in

De Ferrari-collectie van Bernhard ten Brinke

Vorige week bezocht Sjoerd van Stokkum de indrukwekkende Koenigsegg-collectie van Esser Automotive en deze week bezoekt de voormalig Quote-redacteur de Ferrari-collectie van Bernhard ten Brinke.

Ten Brinke kennen we natuurlijk als coureur van het Toyota Gazoo Dakar Rally Team maar hij is ook een serial entrepeneur die in de Quote 500 staat met een geschat vermogen van 95 miljoen euro. Met zoveel poen op de bank kun je jezelf wat leuke auto’s veroorloven en dat is exact wat Bernhard gedaan heeft.

In het enorme BTB pand staan onder andere een Ferrari 360 Challenge Stradale, Enzo, F40, Monza SP2, Testarossa, 488 Pista, F8 Tributo en nog twee rallyauto’s. Normaal gesproken staat er ook nog een Chiron Sport, maar die was naar de garage voor onderhoud. Zou hij ook nog de CLK DTM hebben waarmee Sjoerd dik 10 jaar geleden een video maakte?

Video: De Ferrari-collectie van Bernhard ten Brinke

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volkswagen Arteon R Shooting Brake op de Nordschleife

Volkswagen Arteon Shooting Brake R op de Nordschleife

Deze widebody Mini schreeuwt tot 13.000 tpm!

Deze widebody Mini schreeuwt tot 13.000 tpm