in

Drone filmt Corvette driftend over bergwegen

Zoals Matt Field hier over bergwegen drift met zijn 1.060 pk sterke Chevrolet Corvette, dat zouden we allemaal wel willen doen. Het ontbreekt ons echter aan de skills en dus zijn we veroordeeld tot het kijken naar dit soort video’s, ook geen straf!

Matt Field is een drifter die uitkomt in Formula Drift en momenteel zesde in het klassement staat. De door Falken Tires gesponsorde coureur werkte voor deze video samen met een team dat drones inzette om de actie vast te leggen.

De kwaliteit van de video is niet zo goed als de drone video die we eerder zagen, maar een Formula Drift-coureur op een lege bergweg is spektakel gegarandeerd. Hij is tenslotte niet de eerste die dit doet, Chris ForsbergRyan TuerckFredric AasbøMad Mike en Rhys Millen gingen hem al voor en dat zijn stuk voor stuk geweldige video’s.

Video: Drone filmt Corvette driftend over bergwegen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De Audi S4eP accelereert achteruit sneller dan een 911 GT2 RS

De Audi S4eP accelereert achteruit sneller dan een 911 GT2 RS

Porsche 991 GT3 RS hapt zand

Porsche 991 GT3 RS hapt zand tijdens Zoute Grand Prix