in

DTM 2015 – The Movie

Ieder jaar voorziet het DTM ons van een prachtige jaarclip waarin men terug blikt op de meest spannende, schokkend en grappige momenten van DTM 2015.

De afgelopen drie seizoenen hebben we steeds een ander merk kampioen zien worden, Mike Rockenfeller met Audi in 2013Marco Wittmann met BMW in 2014 en Pascal Wehrlein met Mercedes-Benz in 2015. Het Deutsche Tourenwagen-Masters is dus geen kampioenschap waar één merk jarenlang domineert en dat is natuurlijk alleen maar goed voor de sport.

Het nieuwe raceformat van twee kwalificaties en races per weekend bleek een groot succes, veel verschillende winnaars en veel meer actie op de baan voor het publiek. De organisatie zag dan ook een kleine toename in het aantal bezoekers per weekend en de kijkcijfers stegen dankzij de extra race op zaterdag met 40%.

Het DTM-seizoen 2015 kende een aantal zeer spannende en controversiële races waar men met deze jaarclip nog eens op terug blikt.

Video: DTM 2015 – The Movie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 500 mondial

Petrolicious – 1955 Ferrari 500 Mondial

Longest Jump

Longest Car Jump