in

The Grand Tour Season 2 Episode 11

In deze special van The Grand Tour Season 2 gaan de heren naar Mozambique, Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May doen namelijk een poging om wereldwijde honger te beëindigen.

Aan de kust van het Afrikaanse land hebben de bewoners de mogelijkheid om vis te vangen uit de oceaan, maar in het binnenland heerst grote schaarste. Het trio probeert daarom een succesvolle en betaalbare oplossing te vinden om de vis landinwaarts te vervoeren.

Zoals gebruikelijk kunnen de heren het niet eens worden over de beste manier om vis te vervoeren. James May toont als eerste zijn keuze, een Mercedes 200T uit 1984. Vervolgens arriveert Jeremy Clarkson met een Nissan D21, ook wel Hardbody genoemd. Tot slot zien we waar Richard Hammond mee op de proppen komt, een gloednieuwe TVS Star motorfiets. De machines moeten vervolgens aangepast worden om de vis te vervoeren en wat volgt is een uitdagende reis door Mozambique.

De aflevering is verwijderd en niet meer beschikbaar, hieronder kun je nog wel de trailer bekijken van deze aflevering.

Video: The Grand Tour Season 2 Episode 11 Trailer

Hammond valt steeds

James May krijgt nat pak

Broederliefde

The Grand Tour Season 2 Episode 11

6 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Ik vond deze episode vermakelijk tot het eind , had een beetje verwacht dat ze toch wel iets zouden regelen dat deze mensen een leuke bak met verse vis kregen .
    Eind vond ik erg onsmakelijk en ontoepasselijk , met honger in welk land dan ook maak je geen grapjes .

  2. Zal wel goed zitten hoor achter de schermen ;).. arme tere zieltjes hier in Nederland.. The grand Tour is Vermaak En ja voor 3000000 euro per aflevering mocht je wel wat beter soms verwachten , maar komt vast wel goed als ze dit jaar voor seizoen 3 op pad gaan en weer met de Tent landen bezoeken .

Reageer op deze video