in

The Grand Tour Season 2 Episode 2

In de tweede aflevering van The Grand Tour Season 2, ‘The Falls Guys’, strijdt het trio tegen elkaar in een epische race naar de prachtige Niagara Falls vanuit hartje New York City. Jeremy kruipt achter het stuur van de 647 pk sterke Ford GT terwijl James en Richard, compleet met rolstoel, een vlucht proberen te halen.

Jeremy Clarkson had ooit de oude Ford GT, wij zijn dan ook erg benieuwd wat hij van de nieuwe uitvoering vindt die komt met een V6 turbomotor in plaats van een ouderwetse Amerikaanse V8. Van plankgas in de GT tot aan ongemakkelijke security checks, deze race is weer als vanouds.

Tussen de twee segmenten van de race zien we Jeremy in de Mercedes-AMG GT R op het testcircuit. Omdat er afscheid is genomen van ‘The American’ heeft The Grand Tour nu een nieuwe testrijder om de AMG GT R over het circuit te jagen, een nog onbekende dame.

Celebrity Face Off keert terug met een duel tussen cricketer Kevin Pietersen en honkballer Brian Wilson, beide sporters stappen om de beurt in de Jaguar F-Type om een tijd neer te zetten op het parcours.

De aflevering is verwijderd en niet meer beschikbaar, hieronder kun je nog wel de trailer bekijken van deze aflevering.

Video: The Grand Tour Season 2 Episode 2 Trailer

Ford GT

The Grand Tour Season 2 Episode 2

16 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Dank jullie wel, gasten. Ik vond de Poolse ondertitels niet echt erg, maar het allerfijnste was wel dat ik het kon streamen via m’n Chromecast. Houwen zo, alsjeblieft!

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *