in

Gymkhana 10 – The Ultimate Tire Slaying Tour

Na weken van teasersbuild biology’s en top 10’s is het dan eindelijk zover, Gymkhana 10 is live!

De tiende editie van Ken Block’s megahit Gymkhana speelt zich af op vijf verschillende locaties met vijf verschillende voertuigen. Gymkhana 10 is nog extremer en ambitieuzer dan alle voorgaande edities, van start tot finish is het 18 minuten aan waanzinnige actie. De stunts zijn strakker dan ooit, de auto’s zijn wilder dan ooit en de beelden zijn mooier dan ooit.

De Ford WRC-rallyauto opent het feest in Zweden, vervolgens scheurt Ken Block door de tunnels van Detroit met de Hoonicorn Mustang, gaat hij ten zuiden van de grens los met een Focus RS RX om daarna in de Escort RS Cosworth door een magazijn te racen zonder banden. Het slotstuk is voor de Hoonitruck F-150, die waanzinnige stunts doet in Texas.

Wil je na het zien van Gymkhana 10 nog even terugblikken op een van de voorgaande delen, dat kan want wij hebben ze allemaal voor je. Gymkhana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 89 en de one-off Terrakhana.

Video: Gymkhana 10

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Ritsen gaat volledig mis voor SUV

Ritsen gaat volledig mis voor Nissan Murano

Rijtest-van-de-Audi-E-Tron-GT-Concept

Testrit door LA met de Audi E-Tron GT Concept