in

The Grand Tour Season 1 Episode 7

Dit is het eerste deel van de tweedelige ‘Namibia Special’. De zevende aflevering van The Grand Tour heet Beach (Buggy) Boys Part 1 en wordt 24 uur later alweer opgevolgd door Part 2, houdt deze site dus goed in de gaten voor het vervolg.

Clarkson, Hammond en May zijn enorm enthousiast over Beach Buggy’s, maar producer Andy Wilman ziet het nut er niet van in. Daarom kreeg het trio de opdracht om een Volkswagen Kever te kopen, die om te toveren tot Beach Buggy en vervolgens te verschepen naar de kust van Namibie waar het avontuur begint. Wat begint als een simpele deal met hun baas verandert in een fantastisch avontuur over een van de meest ongelooflijke woestijnlandschappen die Afrika te bieden heeft.

De eerste 45 minuten van deze special laat er geen twijfel meer over bestaan, voor zover die nog bestond, dit is niets anders dan het oude Top Gear met een nieuwe naam. Amazon heeft er een hoop geld tegenaan gegooid om The Grand Tour te slagen, en met dit soort specials gaat dat vast lukken. De beelden zijn van blockbuster niveau en hoewel niet alle aflevering van The Grand Tour tot dusver geweldig zijn, is deze special echt ouderwets goed.

De aflevering is verwijderd en niet meer beschikbaar, hieronder kun je nog wel de trailer bekijken van deze aflevering.

Video: The Grand Tour Season 1 Episode 7 Trailer

The Grand Tour Season 1 Episode 7

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. It’s a shame most of the episodes have hardcoded french subtitles.. I wish they had versions without any subtitles, or at least the ability to toggle between on and off.

    other than that, enjoying the show a lot.
    Thanks!

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *