in

Top Gear – Middle East Special

Top Gear heeft een aantal geweldige specials gemaakt in het verleden, waaronder de Vietnam Special, India Special en een aantal anderen die wij hier op Autostrada geplaatst hebben. Om de Top Gear Special lijst aan te vullen plaatsen we vandaag de ‘Middle East Special’.

Clarkson, Hammond en May worden gedropt in Noord-Irak en reizen dwars door het Midden-Oosten in sportwagen van £ 3.500, op weg naar Jeruzalem. Jeremy koopt een Mazda MX-5, Richard een Fiat Barchetta en James een BMW Z3. Net als in voorgaande specials is er een reserve-auto voor het geval een van de auto’s de geest geeft. Voor deze special is die die auto een Opel Astra cabrio – een auto gehaat door de drie heren.

Op hun reis ontmoeten ze alle politieke mijnenvelden (en de echte) waar de Drie Wijzen geen last van hadden. Negentig minuten aan prachtig vermaak zie je hieronder.

Top Gear: Middle East Special

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Top Gear – Middle East Special

3 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video