in

Top Gear Season 22 Episode 5

We zijn alweer halverwege het 22e Top Gear seizoen en aflevering 5 was er een om van te smullen.

De uitzending begon met een item van Hammond, hij reed in de nieuwe Corvette C7 Stingray en de Cayman GTS. In een ‘cloud of smoke’ werden beide auto’s met elkaar vergeleken, inclusief rondjes van The Stig. Vervolgens kwam het nieuws en daarna het item waar iedereen op zat te wachten!

Omdat Jeremy de McLaren P1 testte en Richard de Porsche 918 Spyder was het niet meer dan logisch dat James May naar Italië ging om de LaFerrari te testen. Captain Slow bestuurde de nieuwste hypercar van Ferrari door het heuvellandschap van Maranello en over het Fiorano testcircuit. Een mooi item maar we wilden natuurlijk allemaal een keiharde vergelijking zien op het Top Gear Circuit. Helaas zat dat er niet in, ondanks dat de auto’s aanwezig waren in de studio mocht men van McLaren en Ferrari geen directe vergelijking filmen….

Jeremy had uiteraard ook nog een item, samen met James ging hij uitzoeken wat er mis is gegaan bij Peugeot. In de jaren ’80 maakten ze namelijk enkele geweldige scheurijzers maar sindsdien komt er weinig bijzonders meer van de band rollen.

Video: Top Gear Season 22 Episode 5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sneeuw verwijderen is simpel met een flinke subwoofer

Sneeuw verwijderen is simpel met een flinke subwoofer

1200 pk Scion TC met extra downforce op de voorwielen

1200 pk Scion TC met extra downforce op de voorwielen