in

Top Gear Season 27 Episode 2

De eerste aflevering van de nieuwe, nieuwe variant van Top Gear werd met veel enthousiasme ontvangen. Presentatoren Chris Harris, Freddie Flintoff en Paddy McGuinness lijken een oprechte klik te hebben en dat maakte de special in Ethiopië zeer vermakelijk om naar te kijken.

De tweede aflevering van Season 27 staat in het teken van elektrische auto’s. Volgende de heren zijn er wel interessante en bloedsnelle elektrische auto’s, maar die kosten allemaal een fortuin. Een leuke en goedkope elektrische sportauto is er niet. En dus laten Freddie, Chris en Paddy er ieder zelf één bouwen. Zo zien we een Triumph Spitfire, een Nissan Leaf GT-R Nismo Turbo Sport R en een Subaru Brat, allen met elektrische aandrijving.

Verderop in de aflevering zien we hoe Chris Harris de Tesla Model 3 Performance vergelijkt met zijn benzineslurpende concurrenten: de BMW M3, Mercedes-AMG C63 S en Alfa Romeo Giulia QV.

Video: Top Gear Season 27 Episode 2

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

24H Nürburgring 2019 Highlights

24H Nürburgring 2019 Highlights

Need for Speed Underground in het echt

Zo ziet Need for Speed Underground er in het echt uit