in

Top Gear Season 29 Episode 5

Dit is de laatste aflevering van Top Gear Season 29 en hierin staat een gekke uitvinding van Paddy centraal. Herinner je de Dirty Rascal nog uit seizoen 28? Dit is iets soortgelijks. Hij heeft besloten dat de traditionele ijswagen van weleer een make-over nodig heeft en dus is het concept opnieuw uitgevonden in de vorm van Mr Nippy. Hij heeft niet alleen het ontwerp van de ijswagen veranderd, maar ook wat andere producten toegevoegd aan het assortiment.

In de tweede film staan elektrische auto’s centraal. Namelijk de Honda E, Corsa E en de Mini Electric. De test met deze kleine hatchbacks vindt plaats in een pretpark genaamd Alton Towers. Het doel is om als eerste uit het park te ontsnappen en de presentatoren hebben alleen een kaart van het park om de uitgang te vinden. Dit resulteert in een zeer uitdagende race omdat ze elk verschillende routes nemen en wegversperring na wegversperring tegenkomen.

Eerlijk is eerlijk, dit vonden we niet de beste aflevering van Top Gear Season 29. Maar er zaten dit seizoen zeker ook een paar mooie items tussen, voornamelijk met de supercars! Het volgende seizoen van Top Gear zal ergens in 2021 uitkomen.

Video: Top Gear Season 29 Episode 5

Top Gear Season 29 Episode 5

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *