in

De populairste video’s van 2015

Het jaar 2015 zit er echt bijna op, tijd om op de valreep nog even terug te blikken op de populairste video’s van dit jaar. Bij Autostrada.TV draait het om autovideo’s, geen saaie persberichten en updates over de recente ontwikkelingen op het gebied van gezinsauto’s. Nee bij ons draait het om video’s van supercars, rokend rubber, schreeuwende motoren, driftende kamikazepiloten en autosport! Met dat in gedachten is onderstaande top 10 niet eens zo vreemd;

1: Mercedes S600 L klinkt als een F1-auto
De populairste video van 2015 is een video die al zes jaar oud is, maar toen bestonden wij nog niet en dus plaatsten we hem in juni alsnog. Damn wat een geluid, geen wonder dat hij zo enorm populair is!

2: Top Gear Season 22
Zoals gebruikelijk scoort Top Gear altijd goed onder de autoliefhebbers, geen wonder dus dat het laatste seizoen hoog in de lijst staat van populairste autovideo’s. Voor het gemak hebben we het hele seizoen maar op plek 2 gezet.

3: Max Verstappen pest vader Jos weer
Max is hot in Nederland en de rest van de wereld. Alles wat de jonge coureur doet wordt breed uitgemeten in de media en dit was zijn populairste video in 2015. We prijzen onszelf een klein beetje dat we Max al volgen sinds de kartsport en zijn eerste autosporttest, niet nu hij populair is in de Formule 1.

4: Top Gear – The Perfect Road Trip 2
De jaarlijkse kerst-dvd van Top Gear, The Perfect Road Trip 2, vinden we terug op plaats 5. Een video die ‘on and off’ beschikbaar was. Wekelijks worden dit soort video’s verwijderd en moeten we weer op zoek naar een nieuwe bron, meestal voorzien van irritante advertenties maar de laatste versie staat al verrassend lang online.

5: Jenson Button doet het onmogelijke
Geen video die we verwacht hadden in onze top 10, gezien de krappe looptijd van één maand. Button doet inderdaad het onmogelijk.

6: Brabus 850 brengt je niet in stilte naar je werk
De Brabus 850 is een beest! Asociaal luid voor een luxe sedan en dat doet het goed bij ons publiek! Speakers op 10 en nog even genieten van die heerlijke roffel.

7:Megaklapper bij 300km/h op bathurst
Een van de zwaarste crashes die we ooit gezien hebben! Gelukkig overleefde Damien Flack het ongeluk op Bathurst, na een tikje van zijn broer bij 300 km/h.

8: Ferrari testrit in Maranello gaat bijna ernstig fout
Hier kregen zelfs wij een bruine onderbroek van, hoeveel geluk kun je hebben! Instructeur in Maranello, dat is een baantje dat ik zeker niet wil hebben, naast amateurs zitten die op de openbare weg veel te hard en ver boven hun kunnen een Ferrari besturen. Al is dit wel een mega save!

9: Jong geleerd is oud gedaan
Last but not least, de tweejarige Timur op zijn motorfiets tegen de vierjarige Makar in zijn Tony Kart. Wat een stoere kereltjes!

Zo, dit waren de populairste video’s op Autostrada.TV in 2015. We hopen dat jullie er net zoveel van genoten hebben als wij! Volgend jaar gaan we gewoon verder met het plaatsen van de beste autovideo’s, we hopen dat 2016 nog beter wordt.

Fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2016 gewenst!

Team Autostrada.TV

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jaarclip Koen Bogaerts 2015

Jaarclip Supercar Challenge Koen Bogaerts 2015

Ferrari XX program Sound Battle

Ferrari XX Sound Battle