in

Fifth Gear Season 21 Episode 9

Fifth Gear Season 21 is bijna ten einde, nog twee afleveringen te gaan waarvan nummer 9 vandaag op het programma staat. Tiff Needell laat zich weer van zijn beste kan zien als hij achter het stuur kruipt van de nieuwe KTM Crossbow RR in een Bike vs Car Challenge. De motorfiets, KTM RC8R, wordt bestuurd door Martin Bauer, Duits Superbike kampioen. De battle is misschien een beetje in scene gezet om het spannend te houden, maar dat het is prachtig gefilmd.

De 276 pk sterke Opel Astra OPC wordt door het team getest in de Fifth Gear Team Test, waarbij Jonny achter het stuur zit en dus constant commentaar krijgt van Tiff, Jason en Vicki. Nee, Jonny komt beter tot zijn recht bij een American Car Show in Zweden dan achter het stuur van een sportauto, toch test hij in Zweden ook nog de 437 pk sterke 2012 Corvette Grand Sport Convertible.

Tot slot heeft Vicki nog een heel leuk item, zij rijdt namelijk twee races in een CRG Rotax Max kart, hetzelfde type kart die je bij Autostrada Motorsport kunt huren. Hoewel Vicki vroeger heeft gekart is het toch weer een hele uitdaging voor haar om mee te komen in de meest rauwe vorm van motorsport.

Video: Fifth Gear Season 21 Episode 9

Fifth Gear Season 21 Episode 9

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − veertien =