in

Formule 1 2014 – BBC Season Review

‘Duel of the Silver Arrows’ heet de Season Review van de BBC, en dat is precies waar het Formule 1 seizoen in 2014 om draaide. Suzi Perry, Eddie Jordan en David Coulthard blikken in deze season review terug op de hoogte- en dieptepunten van het gevecht om de wereldtitel tussen Lewis Hamilton en Nico Rosberg. Daarbij komen de twee hoofdrolspelers aan het woord maar ook teambaas Toto Wolff en mede-eigenaar Niki Lauda.

De season review van de BBC begint bij het begin van het seizoen, de wintertesten in Jerez en Bahrein. Men blikt terug op de moeilijk start van Red Bull waarbij het team amper uit de garage kwam, de nieuwe 1.6-liter V6 turbomotor en de presentaties van die afschuwelijke 2014-bolides. Vervolgens gaat men alle 19 races af met highlights van ieder weekend en interviews met de belangrijkste hoofdrolspelers.

Formule 1 2014 was ook de terugkeer van Williams F1 naar de top, wederom een verloren seizoen van Fernando Alonso bij Ferrari, de stoelendans van Vettel, Kvyat en Alonso en de noodlijdende achterhoede teams. Maar uiteindelijk ging het toch vooral om dat legendarische gevecht tussen Hamilton en Rosberg!

Pak dus snel wat te drinken en te knabbelen en herbeleef een fantastisch Formule 1 seizoen met deze season review van de BBC.

Video: Formule 1 2014 – Season Review BBC

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Formule 1 2014 – BBC Season Review

Reageer op deze video