in

Porsche 911 Turbo Switzer vs Lamborghini Gallardo UGR TT

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de video’s van DragTimes. Hoe ze het doen weet ik niet maar iedereen keer hebben ze gave supercars naast elkaar staan voor een dragrace, in deze video de Porsche 911 Turbo Switzer naast de Lamborghini Gallardo UGR TT. Het is al knap als je standaard supercars naast elkaar krijgt voor een dragrace, maar DragTimes neemt alleen genoegen met getunede supercars.

Deze 911 Turbo van Switzer heeft 900 pk en staat naast een Lamborghini Gallardo van Underground Racing Twin Turbo met 1500 pk. We zien een aantal runs van de Lamborghini Gallardo UGR TT en het is duidelijk dat wegrijden met 1500 pk niet gemakkelijk is, maar rolt het eenmaal dan gaat het hard, heel hard. Aan het einde van de video haalt de Gallardo van Underground Racing 350 km/h in 1 mijl. Dat is net zoveel als The Hulk GT-R van SVM die we vorige week zagen.

Video – 911 Turbo Switzer vs Lamborghini Gallardo UGR TT

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E30 M3 Cecotto op Nordschleife

BMW E30 M3 Cecotto op Nordschleife

Hennessey Twin-Turbo Ford GT haalt 414 km/h bij Texas Mile

Hennessey Twin-Turbo Ford GT haalt 414 km/h bij Texas Mile