in

Top Gear Season 25 Episode 2

Nadat de heren vorige week op roadtrip waren door Utah is het gezelschap deze week gewoon weer bezig met het testen van auto’s. Voor een deel althans.

Top Gear Season 25 Episode 2 begint met een test van de McLaren 720S door Chris Harris. Hij doet dit in de Algarve, Portugal, waar toevallig ook een prachtig circuit ligt; Portimão. Eenmaal aangekomen op het circuit vergelijkt Harris de 720S met de McLaren P1. Op papier moet de P1 die strijd met overmacht winnen, hij heeft 200 pk meer, een geavanceerd hybride-systeem, slimme aerodynamische snufjes en kost vier keer zoveel. Maar de 720S is lichter en heeft stiekem misschien wel meer vermogen dan opgegeven door McLaren.

Na dit item neemt Matt Leblanc collega-presentator Chris Harris mee op een kampeertocht in de Californische outback. Natuurlijk gaat dit gepaard met gemotoriseerd speelgoed, zoals een Ford F650 Supertruck, een Sherp, twee elektrische motorcrossfietsen, een Can-Am Maverick en een SkyRunner. Genoeg speelgoed om je een weekend mee te vermaken.

Ondertussen is er ook nog een beroemdheid in de studio om een rondetijd neer te zetten met de Toyota GT86 op het Top Gear Circuit.

Video: Top Gear Season 25 Episode 2

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Audi R8 RWS Review

Audi R8 V10 RWS Review

Heel and Toe in McLaren F1 GTR

Heel-and-toe in McLaren F1 GTR