in

Voorproefje van Matt LeBlanc’s Ariel Nomad test

Het vernieuwde Top Gear gaat volgende maand van start voor een 23e seizoen. Na een korte trailer krijgen we nu een voorproefje te zien van Matt LeBlanc’s Ariel Nomad test.

Er wordt een hoop gespeculeerd over het nieuwe Top Gear, zo zouden er producers vertrokken zijn, zou Chris Evans een tiran zijn op de set en zouden Evans en LeBlanc totaal niet met elkaar overweg kunnen. Het lijkt verdomme shownieuws wel…. Het enige wat vast staat is dat er zes presentatoren zijn, de eerste aflevering gepland staat voor zondag 8 mei en verder zien we het wel. Ik hoop oprecht dat het een leuke show wordt zodat we straks twee goede autoshows hebben!

De Ariel Nomad is een off-roader zonder deuren met een 2.4-liter Honda-motor die 235 pk naar de achterwielen stuurt. Met een sprint van nul naar honderd in 3,7 seconden is de Nomad bijzonder snel voor een off-roader. Leuk speelgoed om mee door een woestijn te knallen en dat is precies wat Matt doet.

Video: Matt LeBlanc’s Ariel Nomad test

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Rally Argentina highlights

WRC 2016 – Rally Argentina Highlights

BMW M3

Badass Latvian doet Gymkhana met een 1000 pk sterke BMW