in

Jeremy Clarkson Test McLaren P1

In het nieuwe seizoen van Top Gear krijgen we de McLaren P1 te zien in een item van Jeremy Clarkson. Spotter cvdzijden filmde een zwarte McLaren P1 op het circuit van Spa-Francorchamps terwijl de hypercar achtervolgt werd door een Mercedes ML filmauto en een helikopter. Naast de populaire host zaten er ook nog andere mensen achter het stuur van de P1, waarschijnlijk coureurs en engineers van McLaren.

Jeremy Clarkson werd meerdere malen gespot in België, eerst in Brugge en later rondom Spa-Francorchamps. Op twitter zei Clarkson het volgende over de 916 pk sterke McLaren P1: “Right. The P1. Complete game changer. The next chapter in motoring. Speed like you simply would not believe.”

Top Gear zal ongetwijfeld niet blij zijn geweest met alle spotters want tegenwoordig is het bijna onmogelijk om de inhoud van een nieuwe serie geheim te houden. Aan de andere kant is het ook weer extra aandacht en de meeste mensen zullen toch wel kijken. Check de beelden hieronder.

Video: Jeremy Clarkson Test McLaren P1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Max Verstappen test Formule Renault 2.0

Max Verstappen test Formule Renault 2.0

Alpina D3 BiTurbo Promovideo

Alpina D3 BiTurbo Promovideo