in

24 uur Nürburgring Livestream 2018

Een van de mooiste 24 uurs races van het jaar staat op het punt van beginnen, de 24H Nürburgring! De 46e editie van het ‘ADAC Zurich 24h-Rennen Nürburgring’ heeft zo’n 150 deelnemende auto’s en ongeveer 600 coureurs.

Het Manthey-team van Kevin Estre, Romain Dumas, Earl Bamber en Laurens Vanthoor greep in de top 30 kwalificatie de pole, voor twee andere Porsches van Falken Motorsports en Frikadelli Racing. Is Porsche echt zo sterk of hebben de andere teams niet het achterste van hun tong laten zien? De eerste Mercedes-AMG staat op P4, de eerste BMW op P10 en de eerste Audi pas op plek 15.

Nederlandse coureurs die zullen vechten om de eindzege zijn Renger van der Zande, Indy Dontje, Yelmer Buurman, Nick Catsburg, Robin Frijns en Jeroen Bleekemolen. Om 15:30 gaat de legendarische race van start en hieronder hebben we een livestream voor jullie.

Voordat de race van start kun je natuurlijk ook nog even de highlights van vorig jaar bekijken.

Video: 24H Nürburgring Livestream 2018

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nico Hulkenberg ondergaat de Dutch Inquisition

Nico Hülkenberg in True or False

Billetworkz RB26 Subaru WRX

Billetworkz RB26-Swapped Subaru WRX